Laatste wensenboekje

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om het een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn.

Uw persoonlijke laatste wensenboekje

Een uitvaart regelen: in uw leven krijgt u er een paar keer mee te maken, het overlijden van een dierbare. Er komt veel op u af en er moet heel wat geregeld worden. 

Het kan in deze situatie helpen als u kunt terugvallen op een document waarin de wensen van de overledene zijn opgeschreven. Hiervoor hebben wij het laatste wensenboekje samengesteld, zodat eenieder kenbaar kan maken hoe hij of zij de uitvaart zou willen hebben.

Vanaf het moment van overlijden tot het afscheid, maar ook daarna nemen wij de zorg uit handen. Samen zorgen wij voor een waardig en onvergetelijk afscheid omdat u de uitvaart niet over kunt doen.

Wanneer u zelf al eens een uitvaart heeft moeten regelen, weet u dat het heel fijn kan zijn als een overledene zijn of haar persoonlijke wensen heeft vastgelegd. Voor uzelf is het een geruststellende gedachte dat uw afscheid zal gaan zoals u dat zelf graag wilde.
Daarbij is het ook fijn om te weten 
dat u uw dierbaren niet
achterlaat met veel vragen en twijfels.

Als deze wensen zijn vastgelegd in dit laatste wensenboekje, door u ondertekend, dan kunt u deze door Uitvaartzorg Twello (in kopie) laten bewaren.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.