Rouwkaarten

Wat moet er op de rouwkaart staan? Wij zijn er om u te helpen je emoties en herinneringen uit te drukken op een manier die uw dierbare eert.

Een passende rouwkaart kiezen

Om het leven en de nagedachtenis van de overledene te eren, is het belangrijk dat het ontwerp van de rouwkaart overeenkomt met zijn of haar karakter en/of voorkeuren.

Dit ziet er het meest waardig uit als u een dierbare foto of afbeelding gebruikt. Zo’n kan de afbeelding een herinnering oproepen waarbij de overledene wordt herdacht zoals hij of zij ook werkelijk was.

Als de overledene een speciale genegenheid voor de natuur had, is een rouwkaart met natuurlijke elementen bijzonder geschikt. En was u dierbare spiritueel aangelegd? Dan is een rouwkaart met een religieus of filosofisch citaat misschien heel geschikt. Maar een eenvoudige kaart kan ook heel krachtig zijn.

rouwkaart brummense
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.