Begraven in Twello en omstreken

Bij Uitvaartzorg Twello kunt u terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid.

Begrafenis

Ook hoe een begrafenis wordt vorm gegeven hangt af van de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden. Uitvaartzorg Twello helpt u graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, ongeacht waar. Voor het afscheid kunt u elke locatie kiezen die u wenst.

Tegenwoordig zijn er voor het begraven verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een algemene begraafplaats of een natuurbegraafplaats. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met verschillende geschikte locaties in de omgeving van Twello. De grafrechten voor een graf verschillen per gemeente en is mede afhankelijk van de looptijd, een enkel- of dubbel graf en de onderhoudskosten. 

Daarbovenop komen nog de kosten van een grafmonument. Het is van tevoren dus goed te bekijken wat de uiteindelijke kosten voor een begrafenis zullen zijn.

Begrafenis in Twello

Voorbeeldlocaties voor een begrafenis

Gemeentelijke begraafplaats Voorst

Gemeentelijke begraafplaats Terwolde

Katholieke begraafplaats Duistervoorde

Natuur begraven in Twello

Natuur begraven

De laatste jaren zijn er in Nederland steeds meer natuurbegraafplaatsen gerealiseerd, met name in de hoger gelegen (drogere) gebieden. Kenmerken voor deze begraaf mogelijkheid is dat het eeuwigdurende grafrust betreft, voor nu en voor altijd. Het plaatsen van een steen is niet mogelijk, wel biedt de begraafplaats de mogelijkheid tot het plaatsen van een gepersonaliseerde boomschijf.

De prijzen voor natuur begraven liggen doorgaans in aanvang hoger dan op een gemeentelijke begraafplaats. Echter, als je de looptijd en het onderhoud in beschouwing neemt is dat feitelijk niet zo.

Voorbeeldlocaties van een natuurbegraafplaats

Schapenmeer

Heidepol

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.