Mogen we ons aan u voorstellen?

Maak kennis met Ivanka Meijerink en Kimberley Teelen – Bleijerveld, uw vaste aanspreekpunten.

Ivanka Meijerink

Mijn naam is Ivanka Meijerink. Ik zal mij even aan u voorstellen.

Ik ben in 1974 geboren in Zutphen waar ik nog steeds woonachtig ben. Ik ben sinds 1997 getrouwd met mijn man Leon. Samen zijn wij sinds 2011 ouders van Sverre.

Ik heb vorig jaar de overstap van een 28-jarige evenementen carrière naar de uitvaartbranche gemaakt en na een inwerkperiode ben ik sinds 1 februari werkzaam bij Uitvaartzorg Twello.

Dit mooie en bijzondere werk is voor mij op het lijf geschreven en ik kijk ernaar uit om families te mogen begeleiden in het laatste moment van het afscheid van hun dierbare.

Kimberley Teelen - Bleijerveld

Mijn naam is Kimberley Teelen – Bleijerveld, 30 jaar en woonachtig in Deventer samen met mijn partner en dochtertje. Ik ben sinds oktober 2023 werkzaam bij Funus Uitvaartzorg. Hiervoor ben ik al een aantal jaren werkzaam geweest in gemeente Voorst.

Inmiddels mag ik al 10 jaar families begeleiden bij het afscheid van hun dierbare en geliefde. Eerst 5 jaar bij een grote landelijk organisatie en daarna 5 jaar bij een kleine organisatie in de gemeente Voorst.

Vaak wordt het laatste stukje vergeten of wordt er niet over gepraat, maar dit laatste stuk van een mensenleven is net zo belangrijk en dit kan maar één keer. Om er voor de nabestaanden te mogen zijn, is voor mij zeer waardevol. Je luistert naar de nabestaanden, je geeft vorm aan de wensen en samen ga je de afscheidsbijeenkomst invulling geven. Tegelijkertijd ben je ook een steun voor de nabestaanden. Je helpt en geeft advies waar ze soms niet weten wat kan en hoe ze iets kunnen doen. Kortom, ik luister, adviseer, begeleid en inspireer.

Ieder mens is bijzonder en daar hoort een unieke uitvaart bij. Samen met de nabestaanden wil ik zorg dragen voor een persoonlijke en blijvende herinnering.

Uitvaartverzorger zijn betekent voor mij, werken vanuit mijn hart.

 

Dankwoorden en reviews
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.