Het verzorgingsteam & Rouwvervoer

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartzorg Twello werkt samen met een ervaren verzorgingsteam. Nadat u de melding van overlijden bij ons hebt aangegeven en er is besproken wat de wensen zijn rondom de opbaring, wordt het verzorgingsteam ingezet.

Ons team komt dan bij een thuis overlijden naar u toe om uw dierbare te verzorgen, en natuurlijk mag u daarbij helpen als u dit zou willen. Bij een thuisopbaring zal het zorgteam er zorg voordragen dat de opbaring samen in overleg met u goed en rustig verloopt. Over het gebruik van de rouwgoederen zullen zij u ook het één en ander uitleggen.

Wanneer de wens is dat uw dierbare wordt overgebracht naar een opbaarlocatie, kan de verzorging ook thuis plaatsvinden, wanneer u dat liever niet wenst is dat geen probleem en zal het zorgteam de verzorging op de opbaarlocatie uitvoeren, en ook hier geldt dat u daarbij aanwezig mag en kan zijn. Dit geldt natuurlijk ook als een overlijden in een ziekenhuis plaats heeft gevonden, ook dan is het altijd mogelijk om samen met u de laatste zorg te bieden.

Wat belangrijk is om te weten dat het dus altijd mogelijk is om te helpen of aanwezig te zijn bij de laatste zorg van uw dierbare. En met de laatste zorg bedoelen we het wassen, aankleden en de opbaring van uw dierbare.

Wanneer u de laatste verzorging van uw dierbare zelf wilt doen of in samenwerking met de wijkverpleging, kan ons team u hierbij adviseren en assisteren waar nodig.

En de laatste zorg geven aan uw dierbare is geen moeten natuurlijk, soms voelt dat niet fijn en dat geeft niks, ons zorgteam zal zorgdragen voor een respectvolle laatste zorg .

Op de dag van de uitvaart is er in de meeste gevallen rouwvervoer nodig. En tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden in soorten en kleuren van rouwvervoer.

Uw uitvaartleider zal deze mogelijkheden met u bespreken wanneer zij bij u komt om de uitvaart te bespreken.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.