Crematies in Twello en omstreken

Bij Uitvaartzorg Twello verzorgen wij een mooi afscheid volledig naar uw wensen.

Crematie

Hoe een crematie wordt ingevuld, hangt in belangrijke mate af van de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. Hoe een crematie wordt ingevuld hangt af van de wensen van de overledene of de nabestaanden. Voor de plechtigheid kunnen we gebruik maken van de ruimte in het crematorium, of we zoeken samen naar een passende locatie welke beter aansluit aan de wensen.

Bij Uitvaartzorg Twello verzorgen wij graag een persoonlijk afscheid. Dit begint vaak met het bespreken van de wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden. Er wordt gekeken naar de persoonlijkheid van de overledene, de interesses en hobby’s, en andere belangrijke aspecten tijdens het leven van haar of hem. Deze zaken kunnen op verschillende manieren verwerkt worden in de uitvaart in Twello. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een bijzondere locatie en een bijzondere invulling van de uitvaart met muziek, foto’s en sprekers.

Stille crematie Uitvaartzorg Twello

Stille crematie

Bij een stille crematie kiest u zelf een passende locatie voor het afscheid. Alleen de crematie zelf vindt dan plaats in een door u gekozen crematorium. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met de hiervoor geschikte locaties in de omgeving van Twello. Het voordeel van een stille crematie is dat u de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een locatie met emotionele waarde of waar je een fijn gevoel bij hebt. Denk aan een mooie plek in de natuur, een overdekte locatie of misschien wel in de eigen achtertuin. Daarnaast is het goed om te weten dat u minder rekening hoeft te houden met de planning van het crematorium en dat dit mogelijk kosten bespaart.

Voorbeeldlocaties voor een crematie

De Omarming

Crematorium Steenbrugge

Heidehof

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.