Kosten uitvaart

Een speciaal afscheid is niet per definitie meteen duurder. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Wat zijn nu eigenlijk de kosten voor een uitvaart?

Op het eerste gezicht lijkt deze vraag niet zo moeilijk, maar het antwoord daarentegen is wellicht niet zo gemakkelijk als u denkt.

Er zijn aanbieders van uitvaartzorg die d.m.v. vaste uitvaartpakketten hun diensten hebben gelimiteerd en hieraan een vaste prijs hebben verbonden. Wel moet hierbij gezegd worden dat geleverde diensten buiten het pakket extra berekend worden. Uitvaartzorg Twello heeft ervoor gekozen om een uitvaart op maat naar uw wensen en behoeften te kunnen realiseren binnen een passend budget.

Daarom maken wij altijd een maatwerk begroting die qua diensten bij u past. Enerzijds bij de wensen- en anderzijds- bij het budget van de familie.

Onze deskundige- en ervaren uitvaartverzorgers kunnen u goed adviseren over de uitvaart die u voor ogen heeft, uiteraard binnen uw budget. Doordat onze uitvaartverzorgers al veel uitvaarten hebben geregeld en begeleid, kunnen we u een goed en nauwkeurig beeld geven over eventuele keuzes. Zo bespreken wij de uitvaart die voor u wenselijk is en dan kunt u zien dat er vaak meer mogelijk is dan u wellicht denkt.

Toch globaal iets over de kosten:

  • Bij een crematie moet u globaal denken aan een bedrag tussen de €6.000,- en de €9.000,-;
  • Bij een begrafenis ligt dit bedrag ongeveer €3.000,- hoger, exclusief het grafmonument.

De uiteindelijke kosten worden vooraf begroot en aan u kenbaar gemaakt.

De kosten voor een uitvaart is maatwerk!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.