Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

Voorgesprek aanvragen

Onze uitvaartverzorgers bespreken graag uw persoonlijke wensen in een voorgesprek

Een voorgesprek met Uitvaartzorg Boerhaave

Heeft u al ideeën en wensen voor uw uitvaart? Uitvaartzorg Boerhaave biedt u de mogelijkheid om deze vast te leggen. Dit kunt u doen door een voorgesprek aan te vragen met onze uitvaartverzorgers. Een voorgesprek is bedoeld om in detail uw wensen voor een uitvaart te bespreken. Dit gebeurt vaak wanneer iemand binnenkort komt te overlijden en zelf zijn of haar uitvaart regelt, of wanneer iemand zelf geen inspraak kan hebben in de uitvaart, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van dementie. Een voorgesprek kan zorgen voor rust en zekerheid bij uw nabestaanden.

Tijdens het voorgesprek leggen wij uw wensen vast in een wilsbeschikking. Zo weet u zeker dat uw uitvaart een persoonlijk afscheid wordt, volledig verzorgd naar uw wensen. Daarnaast hoeven uw nabestaanden tijdens de moeilijke periode van het afscheid niet na te denken over de invulling van de uitvaart.

Een voorgesprek aanvragen

Onderwerp(Vereist)
Betreft het ingevulde formulier uzelf, of een ander?
Heeft u vragen, opmerkingen of moeten wij ergens rekening mee houden? U kunt dit hieronder achterlaten.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam? Gewoon voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.