Uitvaart Locaties

Bel ons en we helpen u meteen.

Onze uitvaartlocaties

uitvaartkist brummense
uitvaartkist brummense

Uw eigen uitvaart locatie kiezen

Naast de genoemde steden en dorpen is er in overleg altijd meer mogelijk. Zo kunnen we op aanvraag door heel Nederland gebruik maken van verschillende uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf een (persoonlijke) uitvaart locatie uit te kiezen, buiten een uitvaartcentra. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan uw eigen huis of een plek die erg belangrijk was voor de overledene. Deze locatie kan zowel binnen als buiten zijn. Wij helpen u graag om de juiste uitvaart locatie voor u te vinden, met de sfeer die u zoekt.

Uw keuze en de mogelijkheden

De belangrijkste factoren in het kiezen van een locatie zijn uw persoonlijke wensen en het aantal genodigden. In het geval dat u graag een uitvaart in de buitenlucht wilt organiseren, is het uiteraard ook belangrijk om het jaargetijde en weeromstandigheden mee te nemen in uw keuze.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende locaties wij u aanbieden? Of wilt u meer informatie over het organiseren van uw uitvaart op een externe locatie? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier onder aan deze pagina. Ook kunt u ons altijd bellen of mailen. Deze contactgegevens zijn wederom te vinden onder aan deze pagina of op onze contactpagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.